MENU
Reserves

Cuidem la vostra salut! Fem que tothom pugui gaudir de la nostra cuina

Dietes per a clients amb al·lergies alimentaries

Tenim adaptat una part de la cuina per a cuinar-hi per a celíacs i per a persones amb altres al·lèrgies alimentàries. Tenim un forn només per a escalfar aquests productes, un minipimer exclusiu, una torradora, estris de cuina, etc… que només utilitzem els dies que produïm per a la carta on tenim un seguit de plats que “garantim” que no contenen traces de gluten.

Ara bé, hi ha cada vegada més gent que sense ser celíacs,  han desenvolupat una intolerància al gluten. Aquests són els plats que indiquem al bufet que estan elaborats sense gluten però que poden contenir traces.

A l’hora de dinar o de sopar els garantim plats lliures de traces de gluten, lactosa, ou o fruits secs amb la nostra carta. També tenim al seu abast les fitxes tècniques dels plats lliures de traces. Paral·lelament a aquesta oferta de plats cuinats sempre poden demanar amb antelació qualsevol plat podent  gaudir  així de productes frescos de la zona com carns, verdures, formatges….

Al moment de l’esmorzar, podeu demanar al cambrer un esmorzar adaptat a la vostra necessitat. La major part dels embotits i formatges que hi han al bufet no contenen gluten ni lactosa però ja sabeu que no podem garantir que no tinguin traces. Dins de la cuina disposem d’embotits ja tallats i envasats en origen que garantit zen l’absència de traces.

Esperem fer-vos gaudir de  l’estància  i sentir-vos com a casa és el nostre objectiu. No dubteu en demanar el que necessiteu.

Estem recomanats per l’Associació de Cèliacs de Catalanya: www.celiacscatalunya.org

Dieta  per a vegans i  ovolacteovegetarians, dietes especials per a deportistes.

En el nostre bufet trobareu sempre dos tipus d’amanides compostes i un conjunt de verdures i fruits per a composar la vostra amanida.

A cada àpat hi ha tres guarnicions amb base vegetal i amb hidrats de carboni i habitualment sempre hi ha una crema freda a l’estiu i una de calenta totes les nits. Disposem també pastes integrals i ecològiques.

Us convidem per això a quan feu la reserva o el check-in d’avisar al equip de restauració de cuina és la vostra preferència a l’hora de menjar, podent adaptar així l’àpat idoni per a cada cas.

 

 

xec
Plànol de serveis Programa d'activitats