MENU
Reserves
vegetarians

Poden gaudir a diari de plats sense glúten (senyalats amb un gomet vermell)


Demana més informació

Nom nuvi/a*

Nom nuvi/a

Email

Telèfon

Lloc de l'acte

Data de l'acte

Tipus àpat

 Dinar Sopar

Total nens

Total adults

Comentaris

Oferim la possibilitat de menjar bé sense glúten. Ja fa molts anys que a la nostra cuina vetllem per a què els celíacs també puguin gaudir de la nostra gastronomia. En molts guisats hem substituït els espessificants tradicionals per als que no contenen glúten.

Dinars i sopars

Si desitja patates fregides cal sol·licitar-les al cambrer i las prepararem al moment amb oli nou. Si li vé de gust menjar pasta o sopa de pasta, ho poden sol·licitar a la cap de sala o bé a recepció. També ens poden demanar el pa i els hi portarem a taula.

Si tenen un grau de celiaquía important i temen que hi pugui haver alguna contaminació creuada en el buffet, poden demanar els plats als cambrers que els serviran directament des de cuina.

Esmorzars

Pels esmorzars cal que demanin al cambrer: pa, cereals i bolleria que els servirem a taula. La bolleria la fem al moment pel que trigarà una miqueta. Embotits, poden menjar sense problema el pernil dolç, el pernil salat, el formatge i el fuet. Pel que fa als bulls en ser artesanals no ens poden garantir que no en tinguin alguna traça. El cacau i les mermelades son totalment lliures de glúten.

Estem recomanats per l’associació de Celíacs de Catalunya www.celiacscatalunya.org

Vegetarians

Per altre costat, per a aquell que és vegetarià, també tenim plats que completen el buffet per a vostè:
  • Verdures a la brasa (opcional: formatge de cabra)
  • Hamburguesa de Tofu
  • Quinoa amb verdures
  • ADZUKI soja vermella

**PLATS PROTEICS VEGANS

xec
Plànol de serveis Programa d'activitats