MENU
Reserves

Perquè sabem que quan surts t’agrada provar la cuina autòctona, els productes de qualitat que ofereix el territori, els guisats de l’àvia... però també vols que hi hagi plats per als més menutspetits... Us presentem proposem diferents prospostes

Sentireu els aromes de la cuina de l’avia,  us sorprendreu amb el  bufet d’amanides, us divertireu amb els nostres arrossos i les nostres carns fetes al moment i al final us emportareu el millor record dels nostres dolços. Tot en el bufet que hi ha dins l’Hotel Muntanya Spa****.

També sota reserva pots gaudir d’un Menú Degustació o d’un Sopar Romàntic dins el nostre Spa de l’Hotel.

A més a més estem preparats per a necessitats especials: si ets vegetarià o vols menjar sense làctics, sense gluten, sense sal etc. només cal avisar-nos!

El nostre objectiu és d’oferir-vos el millor de la nostra terra i segons la temporada. Col·laborem amb diferents productors ecòlogics de la zona per fer-vos tastar els rics sabors de la muntanya.

Estem adherits a la marca Cuina Catalana i cada dia fem plats típics catalans. A més a més la Generalitat ens ha otorgat amb el Segell de Hotel Gastrònomic.

 

Ubicat a l’Hotel Muntanya&SPA****, a 1,5 km.  del càmping.

 

xec
Plànol de serveis Programa d'activitats